Testimonials …

“Men kan ook iets moois bouwen met de stenen in de weg …” – Goethe

“Meerdere malen heb ik een energetische-healing gehad bij Fabienne. ‘Krachtige zachtheid’ zijn de eerste woorden die in me opkomen als ik denk aan dit intieme en vrije moment. Ik voelde me gerespecteerd, omringd en geïntrigeerd. Fabienne’s gevoel en intuïtie waren accuraat en diepgaand. Een sessie als deze is alsof je je laat wiegen door het Leven zelf. – M.F.

“Hallo Fabienne,

Mijn hart, mijn ziel en mijn geest voelen elke dag de weldaden van onze ontmoeting.
Ik wil je in woorden mijn dankbaarheid en bewondering uitdrukken voor de manier waarop je me verwelkomde met je Integrale Aanwezigheid, zo vol stille kracht, wijsheid, vriendelijkheid en actief mededogen.
Niet alleen heb ik dit alles ontvangen (en zeker meer…) maar het is een bron van inspiratie en een model voor mij van hoe een bewoonde ‘Aanwezigheid’, gekoppeld aan de juiste woorden en in de juiste hoeveelheid, transformaties teweeg kan brengen en ons vooruit kan helpen… ” – V.C.

“Ik had de gelegenheid om twee energie-healings met Fabienne te hebben. De eerste sessie bestond uit een psycho-energetische begeleiding. Tijdens deze sessie heb ik aandachtig en subtiel geluisterd naar mijn gevoelens. Fabienne heeft een gave om contact te maken met de persoon die voor haar staat. Aan de oppervlakte lijkt het misschien een sessie met een psycholoog, maar diep van binnen begeleidde Fabienne me naar een verbinding met mezelf, mijn emoties en mijn lichaam. Na deze sessie zag ik mijn problemen in een ander licht en leken ze veel lichter. De tweede sessie lag ik op de tafel. Ik werd ondergedompeld in een energetisch bad dat me visceraal reinigde. Het was een prachtige ervaring. Dank je wel!” – E.P.

“Nogmaals bedankt voor je healing in het water op donderdagavond! Door je aanwezigheid en je onvoorwaardelijke welkom wist je een veilige en zorgzame omgeving te creëren waardoor ik me meer open kon stellen voor de energieën die door me heen stroomden, om de angsten te durven voelen die me meestal tegenhouden.
Dank je wel voor je eerlijke begeleiding, doordrenkt met zoveel respect, zachtheid en diepgang, die me verder helpt. Ik voelde me echt welkom zoals ik was.
Wat een geschenk! Oneindige dankbaarheid! – D.M.

“Dank je wel Fabienne voor je inzicht in de Innerlijke Criticus. Ik herlees het keer op keer om me te laten raken door je woorden. Ik voel diepte, nauwkeurigheid en stof tot nadenken.
Ik voel ook hoe de essentie van IP door jou wordt uitgedrukt, gekleurd door jouw persoonlijke touch.
Het is als genezing op afstand, die me vervult met een gevoel van kalmte en van diep begrepen en gestimuleerd worden op precies de juiste manier. – V.C.

« Fabienne straalt een zachte, moederlijke, stabiele en diepe energie uit, waaraan ik me tijdens de healing in alle vertrouwen kon overgeven. Ik voelde me tijdens de sessie goed ondersteund. »

L.L

“Zenitude, volheid, kalmte, sereniteit, weelderigheid, foetale regressie, verbinding met de moeder, volledige, diepe ontspanning, zachtheid, geduld, loslaten, jezelf geven, luisteren, delen, communicatie, relatie met het universum, verlies van bewustzijn van de lichaamsgrenzen en integratie in het oneindige, het oneindig grote, zee van welzijn, tsunami van geluk, verlangen dat dit moment oneindig doorgaat…. Dit zijn de woorden die bij me opkomen na mijn aquatische sessie… Ik zou graag willen dat zoveel mogelijk mensen deze terugkeer naar zichzelf kunnen ervaren tegelijkertijd met expansie naar het oneindige…. Dank je Fabienne, moge je lang leven! – J.F.

“Hallo Fabienne… Ik wilde je bedanken voor de sessie van gisteren🙏… Het heeft me veel goed gedaan… Je hebt me geholpen om mijn interne “brol” op te ruimen en ik heb het gevoel dat ik weer wat stabiliteit heb gevonden… Bovendien heb ik goed geslapen 😊… Bedankt voor je eerlijke en zachte begeleiding… Nog een fijne middag… Liefs” – A.C.

« Bedankt Fabiënne! Voor je zorg, voor je voorstellen en gevoelens, voor je liefheid en je empathie… »

M.F.

“Fabienne heeft me verschillende aquatic healings gegeven. Ik voelde me volledig welkom, veilig, omringd en ontspannen in het water, dat aangenaam verwarmd was tot ongeveer 35 graden. Tijdens de behandeling liet ik mijn spanningen los en voelde me steeds vloeiender en vreugdevoller worden. Ik ging weg met het gevoel in harmonie te zijn met lichaam, ziel en geest. Dit gevoel van welzijn verdiepte zich van sessie tot sessie en wortelde diep van binnen. Ik beveel de behandelingen van Fabienne ten zeerste aan – V.D.

« mère-veilleuse shamane contemporaine » – V.J.