Wat mensen over mij zeggen …

« Ik heb meermaals baat gehad bij een energetische behandeling bij Fabienne. ‘Krachtige zoetheid’, dat zijn de eerste woorden die bij me opkomen als ik tegelijkertijd aan dit intieme en vrije moment denk. Ik voelde me gerespecteerd, omringd en uitgedaagd. Fabienne’s gevoelens en intuïtie zijn nauwkeurig en diepgaand. Zo’n sessie is als jezelf laten wiegen door het leven zelf.»

M.F.

« Ik had de mogelijkheid om twee energiesessies met Fabienne te doen. De 1e sessie bestond uit een psycho-energetische begeleiding. Tijdens deze sessie luisterde ik aandachtig en subtiel naar mijn gevoel. Fabienne heeft de gave om contact te maken met de persoon voor haar. Op het eerste gezicht lijkt het misschien op een sessie met een psycholoog, maar in de diepte leidde Fabienne me naar de verbinding met mezelf, mijn emoties en mijn lichaam. Na deze sessie zag ik mijn problemen in een ander licht en leken ze veel lichter. De 2e sessie lag ik op de tafel. Ik werd ondergedompeld in een energetisch bad dat me op een viscerale manier reinigde. Het was een geweldige ervaring. Dankjewel ! »

E.P.

« Fabienne straalt een zachte, moederlijke, stabiele en diepe energie uit, waaraan ik me tijdens de behandeling in alle vertrouwen kon overgeven. Ik voelde me tijdens de sessie goed ondersteund. »

L.L

« Zenitude, volheid, kalmte, sereniteit, wellust, foetale regressie, band met de moeder, volledige, diepe ontspanning, zachtheid, geduld, loslaten, zelfopoffering, luisteren, delen, communicatie, relatie met het universum, verlies van bewustzijn van grenzen van het lichaam en integratie in het oneindige, het oneindig grote, zee van welzijn, tsunami van geluk, verlangen naar dit moment om voor onbepaalde tijd door te gaan…. Dit zijn de woorden die in me opkomen na mijn aquatische sessie… Ik zou willen dat zoveel mogelijk mensen deze ervaring kunnen beleven van terugkeren naar zichzelf en tegelijkertijd uitbreiden naar oneindigheid…. Bedankt Fabienne, moge je lang leven! »

J.F.

« Bedankt Fabiënne! Voor je zorg, voor je voorstellen en gevoelens, voor je liefheid en je empathie… »

M.F.

« Ik kreeg verschillende behandelingen Aquatic Healing van Fabienne. Ik voelde me volledig welkom, veilig, beheerst en ontspannen in het aangenaam verwarmde water van rond de 35 graden. Tijdens de behandeling liet ik mijn spanningen los, ik voelde me steeds vloeiender en vreugdevoller. Ik kwam uit in harmonie Body, Soul, Spirit. Dit welzijn verdiepte zich van sessie tot sessie en raakte diep geworteld. Ik beveel de behandelingen van Fabienne ten zeerste aan. »

V.D.