Wie ben ik ?

« Innerlijke vrijheid is wanneer de blik van anderen jou niet bepaalt » – Alexandre Jollien

Mijn levenspad is kronkelig, ik heb mezelf niet meteen gevonden. Ik deed erg mijn best om te zijn wat er van me verwacht werd, uit angst om niet geliefd te zijn.

Voor zover ik me kan herinneren, heb ik me altijd aangetrokken gevoeld tot zorg-beroepen, vooral die beroepen die mensen helpen zich uit te drukken. Ik heb logopedie gestudeerd (in een tijd dat dit beroep nog grotendeels onbekend en dus onzeker was), waarschijnlijk evenveel om mezelf te kunnen uiten als om anderen te helpen dat te doen. Ik hield van dit beroep, dat ik een tijdje zelfstandig heb uitgeoefend, maar de noodzaak om bij te dragen aan de materiële realiteit van het gezin dat ik wilde stichten, dwong me om een stabielere loopbaan te kiezen. Ook hier ‘kromp’ ik ineen om in een kader te passen vanuit een behoefte aan zekerheid.

De geboorte van mijn 2 kinderen heeft me heel gelukkig gemaakt.
Tussen de goede en slechte tijden, de dagelijkse en de meer ernstige schokken, is het leven heel snel gegaan ….
Sedert mijn kinderen op eigen benen staan, heb ik me meer kunnen richten op wat me ten diepste drijft en ben ik verschillende opleidingen beginnen volgen. In 2001, na een beproeving van het leven, kwam alles in een stroomversnelling voor mij en kwam ik in aanraking met de subtiele wereld.
Het was het begin van een prachtig avontuur…

Je bewustzijn ontwikkelen, verantwoordelijkheid nemen voor jezelf, proberen een beter mens te worden, je weg terugvinden naar je ziel is een soms complex maar ô zo dankbaar avontuur!

Daarom zet ik me nu in om je te helpen je Essentie te vinden, je pad, zodat je jezelf kunt toestaan authentiek en diep te zijn, eerst in de beschermde ruimte van een coaching-sessie en geleidelijk aan in alle aspecten van je leven.

>> Nog wat meer weten ? Langs hier dan