Wie ben ik ?

« Innerlijke vrijheid is wanneer de blik van anderen jou niet bepaalt » – Alexandre Jollien

Iemand zoals jij, die een levensreis heeft gehad die bestaat uit ups en downs, geluk en ongeluk, die van het dagelijks leven en soms grotere schokken, die ons naar beneden kunnen halen maar die ons doen groeien.

Iemand die niet altijd de juiste keuzes heeft gemaakt, vooral professionele, en die op een dag besloot de dingen in een ander licht te bekijken, zijn deel van de verantwoordelijkheid te nemen in wat er was gebeurd en te proberen zijn pad te verbeteren. een beter mens. Het heeft lang geduurd, te lang wil ik op mijn slechte dagen zeggen, daarom ben ik toegewijd om er alles aan te doen om je te helpen je adem te vinden, je weg. , zodat je jezelf je authenticiteit en je diepte, eerst in de beschermde ruimte van een coachingsessie, en beetje bij beetje in alle aspecten van het leven.

Meer concreet, een vrouw, een moeder, een jonge grootmoeder, gepassioneerd door alternatieve zorgbenaderingen, menselijke ontmoetingen, lezen, knutselen, die houdt van wandelen, natuur, dieren, kortom alles wat het buitengewoon banaal maar zo uniek menselijk maakt…

>> een uitgebreide biografie