Energie-healing

« Moge de levensadem je begeleiden tijdens het schrijven van je eigen verhaal. Moge dit de mooiste zijn » – Sylvie Ouellet

Naast het diepe gevoel van welzijn en overgave dat ze met zich meebrengt, is energie-healing ook een poort naar ons diepste wezen. Deze hebben we soms uit het oog verloren door de maskers die we moesten dragen en de modellen waarin we moesten passen. De verdedigingsmechanismen die we hebben opgebouwd om te overleven zijn uitgekristalliseerd in ons energetische lichaam. Dit verhindert een regelmatige stroom en homeostase, de sleutel tot fysieke en mentale gezondheid.

Ik ontdekte dit type behandeling toen één van mijn nabije familieleden in een wanhopige gezondheidssituatie verkeerde. Ik zocht alle hulp die ik kon vinden en voelde, zonder het toen te begrijpen, dat er een grotere kracht aan het werk was dan gekend door onze conventionele kennis. Deze grotere kracht was een enorme ondersteuning en aanvulling voor al de andere geleverde (o.m. medische) inspanningen.

Vanaf dan ben ik nooit gestopt met zoeken, lezen, ontdekken, proberen te begrijpen en uiteindelijk die grotere kracht te ervaren.

Het leven heeft prachtige mensen op mijn pad gezet om me te trainen, te ontwikkelen, telkens de volgende stap te vinden, mijn bewustzijn te verruimen, me toegang te geven tot ”Onvoorwaardelijke Vreugde”.

Ik nodig je uit op een reis terug naar jezelf, om terug een harmonieuze stroom te vinden, om overtollige bagage af te leggen zodat je lichter je Levensreis kunt voortzetten met een vreugdevol hart.