Aquatic Healing

« Wanneer we de levensvorm, de levensenergie in anderen ontmoeten, hoe die ook wordt uitgedrukt, met hetzelfde open onbevreesde mededogen, dan gebeuren er meer prachtige dingen dan we ons kunnen voorstellen. » – Robert Gonzales

Integral Presence® is een ‘aanwezig zijn’ in alle dimensies van het mens-zijn. Het is in deze aanwezigheid dat een Aquatic Healing sessie verloopt. Dit onderscheidt Aquatic Healing van andere water therapieën.

Alle voordelen van energie-healing worden hier ondersteund door het element ‘water’, dat het bewustzijn van het lichaam transformeert.

In aangenaam warm water (35°) ontvouwt en versoepelt het lichaam zich, in een staat van diepe ontspanning die op het land heel moeilijk, zo niet onmogelijk, te bereiken is. Gedragen door de handen van de therapeut en de drijvers, zachtjes liggend op het water, kun je je helemaal laten gaan en een reis maken :

  • gewoon om te genieten, om het welzijn van je lichaam en het gevoel van vrijheid, zachtheid en voldoening dat daarmee gepaard gaat te ervaren ;
  • of om je innerlijk landschap te verkennen: haar te beschouwen, te verwelkomen, kwetsuren inbegrepen, gedragen door de totale welwillendheid en veiligheid die deze sessies eigen zijn.
    Op deze manier maak je een completere verbinding met je hele Wezen. Dit leidt tot diepgaande transformatie.

Dit tijdloze moment kan plaatsvinden in één van deze zwembaden :