Mijn parcours

« Elke oester wordt door zijn wonde de drager van een parel » -Vincent Lenhardt

Mijn benadering van de subtiele wereld begon met

  • Training in Therapeutic Touch (Krieger-Kunz methode) – Niveau I en II – bij Andrée West in Libourne – sentiersdelaube.com
  • Gevolgd door een 3-jarige opleiding craniosacraal therapie (methode Surrender – www.methodesurrender.fr) in Parijs bij Seymour Brussel en Rodolphe Meyer, 2 fantastische leraren.
  • Evenals training in Reiki (niveau I) met Yves Wauthier-Freymann (www.yves-wauthier.com/ateliers-conferences/ateliers/reiki) in Brussel. Door deze trainingen te volgen en verschillende workshops te volgen (vooral in de energiepsychologie), voelde ik dat dit niet het einde van de weg was (zolang er maar een einde aan de weg is, wat ik niet geloof).
  • En – absoluut geluk – mijn meditatieleraar, Jan Janssen, begint een opleidingsschool voor Subtiele Energieën©! Jan was een leerling van Barbara Brennan en daarna lerares op verschillende van haar internationale scholen. Barbara Brennan, voormalig NASA-astrofysicus die therapeut werd, is een wereldautoriteit op het gebied van energiegenezing; zeggen). Jan is niet alleen zijn leerling en een van zijn leraren, hij heeft zijn eigen carrière (www.janjanssen.be) in verschillende domeinen, wat zijn onderwijs verrijkt en van zijn aanpak een vorm van overdracht maakt die veel verder gaat dan een technische stage en een ware evolutiepad.
  • Dus zonder aarzelen deed ik deze 4-jarige opleiding bij Jan (www.energiessubtiles.be) en daarom wil ik de kracht en het geluk delen dat ze in mij heeft opgebouwd.

Tenslotte leidde het leven mij ook naar de Aquatic Healing en de daarop volgende opleiding